VraagApp

Deze app is er voor de volgende platforms:

android IOS (Apple)

De app valt in de categorie:
Met de VraagApp voor je telefoon kun je vragen stellen aan vrijwilligers die het leuk vinden om vragen te beantwoorden en/of zelf deelnemen als vrijwilliger.

Voor vragenstellers
Je kan bijvoorbeeld vragen stellen over een lastige brief, ingewikkelde regels, koken, het huishouden en het openbaar vervoer. Op ieder moment van de dag. Je kan je vraag typen of inspreken.

Je vraag wordt verstuurd naar een paar vrijwilligers tegelijk. De eerste die je vraag accepteert komt met jou in contact. Deze vrijwilliger gaat je vraag beantwoorden. Je kan zoveel vragen stellen als je zelf wil. Je bent anoniem en de vrijwilliger kan later niet zelf contact met je opnemen.

Voor vrijwilligers
Wordt meedenker bij VraagApp en beantwoordt vragen van mensen die de samenleving ingewikkeld vinden. Download de app en geef aan over welke onderwerpen je graag af en toe vragen beantwoordt.Als er een vraag is, gaat er een melding naar de telefoon van een paar meedenkers tegelijk.  Even geen tijd? Geen probleem. De eerste die de vraag accepteert komt met de vragensteller in contact. Als de vraag beantwoord is, stopt het gesprek. Je bent anoniem en de vragensteller kan later niet zelf contact met je opnemen.

Je kan alleen vrijwilliger worden als je bent uitgenodigd door een bestaande gebruiker van VraagApp. Ken je iemand die VraagApp al gebruikt? Vraag hem of haar om jou uit te nodigen via het menu in VraagApp. Zo is je 06 nummer bij ons bekend als je VraagApp gaat downloaden.

Heb je nog vragen? Kijk op https://vraagapp.nl

Het geven van commentaar is uitgeschakeld.

Je kunt de app of site 1 tot 5 sterren geven: